Fillers

Vad är fillers?

Fillers fyller ut och formar huden inifrån och gelen som används innehåller ämnen som liknar kroppens egen hyaluronsyra, vilket binder fukt och skapar spänst i huden. 

 

Behandlingar med fillers fungerar också effektivt för att skulptera och konturera områden i ansiktet men även för att motverka ålderstecken och släta ut huden på önskade platser.

Behandlingar med filler är effektivt mot

Fillers är effektivt mot rynkor och linjer i ansiktet, mörka ringar under ögonen (tear trough), utfyllnad och konturering av kindben, käklinje och kinder, läppförstoring och läppkonturering samt korrigering av acneärr.

Så går en behandling till

Vi börjar med att lägga en bedövning som är anpassad för din typ av filler-behandling och i de flesta av fallen räcker det med en bedövningskräm. 

 

En av våra certifierade behandlare injicerar därefter filler strax under huden vid önskat område för att skapa volym, förbättra hudens kvalitet och struktur eller skapa nya konturer. 

 

För att säkerställa så hög standard det bara går, använder vi oss av marknadens populära och kvalitetssäkrade varumärken samt produkter.

IMG-4141_edited.jpg

Före & Efter Bilder (Läppar)

IMG-3996_edited.jpg
IMG-3997_edited.jpg
unnamed (1).jpg
IMG-3995_edited.jpg
IMG-4133_edited.jpg
IMG-4132_edited.jpg
IMG-4131_edited.jpg

Före & Efter Bilder (Näsa)

IMG-4134_edited.jpg
IMG-4135_edited.jpg
IMG-4144_edited.jpg
IMG-4141_edited.jpg
IMG-4136_edited.jpg
IMG-4145_edited.jpg
unnamed (2)_edited.jpg
unnamed (1)_edited.jpg
unnamed_edited.jpg