top of page

Läppförstoring

På My Clinic strävar vi efter ett naturligt och fint resultat!

Vi på MyClinic ser till att du får mycket mer än bara stora läppar! Det krävs erfarenhet och skicklighet inom estetik för att du ska få ett naturligt resultat utifrån dina önskemål.

 

När du kommer till oss kommer våra legitimerade och erfarna sjuksköterskor att undersöka dina läppar och diskutera dina önskemål och se vilka specifika förutsättningar just du har som person för att uppnå ditt önskade resultat.

Bild på vår behandlare Mona som jobbar på MyClinic

Före- och Efter

248A3036_edited.jpg

Efter att du som kund har genomgått en konsultation med oss går vi tillsammans igenom din hälsodeklaration för att skräddarsy din behandling utifrån dina förutsättningar och önskemål. Beroende på den önskade behandlingen påbörjar vi med att applicera lokalbedövning innan vi startar injektionsprocessen. För att säkerställa en hög standard använder vi marknadens populära och kvalitetssäkrade varumärken och produkter.

Så här går det till
   vid en behandling

1. Tidsbokning

Du bokar en tid för en behandling hos oss genom Boka Direkt.

2. Konsultation

Vi håller konsultation innan ditt besök hos oss och  skräddarsyr en komplett analys på dig och för en personlig behandlingsplan.

3. Behandling

Våra experter utför behandlingen på dig

4. Återbesök

Efter behandlingen följer vi upp för att se till att allt känns bra och har gått som du tänkt dig.

Konsultation för fillers

Vanliga Frågor & Svar

Hur bokar jag konsultation?

Du kan boka din tid för konsultation genom att klicka här

Hur länge varar en läppförstoring?

Läpparna har en snabbare förmåga att bryta ner sig själva jämfört med andra delar av ansiktet, och det krävs oftast en uppbyggnadsfas för att nå önskat resultat. Därför anpassar vi behandlingen och skräddarsyr den utifrån dina förutsättningar och önskemål. Uppbyggnadsfasen kräver vanligtvis 2-3 behandlingar. Vi rekommenderar påfyllning en till två månader efter första besöket för att uppnå ett långvarigt och naturligt resultat. Efter uppbyggnadsfasen med fillers i läpparna brukar resultatet vanligtvis hålla i sig mellan sex månader och upp till ett år, och ibland även längre.

Vad ska man tänka på inför en behandling med filler?

För att minska risken för blåmärken och säkerställa bästa möjliga resultat, finns det några viktiga åtgärder du kan vidta innan en behandling med fillers:

- Undvik blodförtunnande medel: Det är rekommenderat att du undviker blodförtunnande medel, såsom aspirin eller ibuprofen, minst en vecka före din behandling. Dessa mediciner kan öka risken för blåmärken och blödning under behandlingen.

 

- Undvik smärtstillande mediciner: För bästa resultat bör du undvika smärtstillande mediciner en vecka innan din planerade behandling. Vissa smärtstillande medel kan påverka kroppens förmåga att koagulera och öka risken för blåmärken.

 

- Undvik Omega 3-tillskott: Omega 3-tillskott kan också öka risken för blåmärken. Det är därför bäst att undvika dem två veckor innan din behandling.

 

- Undvik alkoholintag: För att minimera risken för komplikationer bör du undvika alkohol minst 24 timmar före ditt besök. Alkohol kan påverka blodkärlen och öka risken för blåmärken och svullnad under behandlingen.

 

Genom att följa dessa riktlinjer kan du hjälpa till att säkerställa att din fillerbehandling blir så smidig och framgångsrik som möjligt.

Vad kostar fillers i läpparna?

Vi erbjuder fillers för läpparna till följande priser:
 - 0,5 ml för 2599 kr
- 1 ml för 3299 kr.

Vad ska man tänka på efter en behandling med filler?

Efter en fillerbehandling är det viktigt att ta hand om eftervården och följa de rekommendationer som ges till dig. Efter behandlingen kan det uppstå en viss svullnad, rodnad eller ömhet i området där fillers injicerats. Detta är vanligtvis övergående och försvinner relativt snabbt. Precis som med alla medicinska procedurer finns det risker och komplikationer såsom blåmärken, allergiska reaktioner eller ojämnheter. Det är viktigt att diskutera eventuella risker och förväntade resultat med din behandlare innan du genomgår någon behandling. Genom att följa eftervårdsrutinerna ökar du chansen att få de bästa resultaten och minimerar risken för biverkningar.

Här är några viktiga saker att tänka på efter en fillerbehandling:

- Undvik att röra vid eller massera det behandlade området under de första 6-12 timmarna efter behandlingen. Det hjälper till att undvika migration av fillern och minimerar riskerna för ojämnheter.

 

- Undvik alkohol och blodförtunnande mediciner som aspirin och ibuprofen, eftersom de kan öka risken för blödningar under de första dagarna efter behandlingen. Dessa ämnen kan också öka risken för blåmärken.

 

- Undvik ansträngande fysisk aktivitet under de första 24-48 timmarna efter behandlingen. Ökad blodcirkulation kan öka risken för blåmärken och förflyttning av filler materialet.

 

- Undvik överdrivet minspel de första 12 timmarna efter ditt besök då det tar ett par timmar för fillern att anpassa sig i vävnaden i det injicerade området.

 

- Undvik värme och sol exponering: Undvik att utsätta det behandlade området för direkt solljus och värme (t.ex. solarium eller bastu) de första dagarna efter behandlingen, då det kan öka svullnad och rodnad.

 

- Använd solskydd: Om du utsätter dig för sol och värme efter att ha återhämtat dig från initiala biverkningar, använd solskyddsfaktor på det behandlade området för att skydda huden.

 

- Ha realistiska förväntningar: Resultaten av en fillerbehandling kan vara synliga omgående, men det tar några dagar till ungefär en vecka innan svullnad och eventuella biverkningar avtar helt. Ge dig själv tid att se de slutliga resultaten."

Hur lång tid tar en läppförstoring?

Behandlingen tar vanligtvis mellan 10-15 minuter. Med en kort konsultation på plats innan behandlingen och förberedelserna tar hela processen sammanlagt 40 minuter.

Frågor och svar om lipfillers
bottom of page