top of page
Alexandritlaser och Nd:YAG- laser med Candela Gentle Max Pro

Hårborttagning med Candela Gentle Max Pro

Candela GentleMax PRO är nummer ett på marknaden för permanent hårborttagning. Hög energi med kort puls och inga andra lasrar är i närheten av samma peak power för att kunna behandla även ljusa och tunna hårstrån. Candela Gentle Max Pro är utrustad med den avancerade teknologin, som kombinerar kraften hos både Alexandritlaser och Nd:YAG-laser. Denna avancerade teknologi ger möjligheten att finjustera energin, pulslängden och sekvensen för att uppnå maximal behandlingssäkerhet och effektivitet.My Clinic har erfarna behandlare och experter med bred kompetens som jobbar med toppmodern utrustning för att du ska känna dig trygg. Vi har samarbete med specialister som vi remitterar till när behovet finns. My Clinic har öppet alla dagar för att du ska få en tid snabbt som passar dig bäst.

Nd:YAG- laser med Candela Gentle Max Pro

Effektiv hårborttagning med Candela Gentle Max Pro

  • En av världens snabbaste, starkaste och mest effektiva laser för hårborttagning

  • Behandlar ALLA hudtyper (ljusa som mörka)

  • Representerar den nya guldstandarden för hårborttagning samt kärl- och hudföryngringsbehandlingar

Hårborttagning (video)

Att tänka på inför en behandling:
 

- Undvik att applicera brun utan sol på minst 2 veckor innan din behandling
- Raka dig samma dag eller dagen innan ditt inbokade besök för bästa effekt
- Inte applicera lotion eller liknande precis innan behandlingen
- Inte ha solat 2 veckor innan eller efter behandlingen
- Inte ha vaxat, epilerat eller plockat området på minst 30 dagar innan
- Endast raka området mellan behandlingarna 
- Tatuerade områden går ej att behandla

Vanliga Frågor & Svar

 

Hur bokar jag en konsultation?
 

Du kan boka din tid för konsultation genom att klicka här
 

Kan jag göra laser om jag har tatuering?
 

Det går bra att lasra runt en tatuering, dock rekommenderas det inte över en tatuering.
Om man skulle lasra över tatueringen så kan det leda till pigment och det skulle i så fall med tiden missfärga tatueringen.

Kan jag välja att göra laser om jag ammar eller är gravid?
 

Det är inget som rekommenderas , men det finns dock inga kända studier som påvisar att det kan vara skadligt.

Hur ofta rekommenderas det att jag gör laserbehandling?
 

De flesta behöver avvakta med en ny behandling och boka ett nytt besök inom 4-6 veckor. Hårväxten skiljer sig på olika delar av kroppen vilket innebär att mängden hår som lossnar beror på vilken tillväxtfas hårstråna är i vid behandlingstillfället. För ett optimalt resultat med Candela Gentle MaxPro så rekommenderar vi minst 5 behandlingar, men mycket beror på förutsättningarna och utgångspunkt.

Vilka områden inkluderas i helkropp?


I den här behandlingen ingår allt från hals och neråt, det inkluderar inte ansiktet.

Kan jag göra laser om jag har mörkhy?
 

Med hjälp av Candela GenteMax Pro kan vi behandla alla hudtyper. Candelas teknologi är utformad att tillgodose både ljusa och mörka hudtyper då vi kan använda två olika väglängder. 
 

Vid din konsultation kommer din behandlare analysera din hud typ och fastställa vilken inställning som ska användas som är anpassad för dig. För alla som genomgår en laserkur kommer inställningar justeras under resans gång för att få ett maximalt resultat.

Går det att lasra bort blonda hårstrån?
 

Candela GentleMax PRO är utformad att ta upp pigment och känner därför inte av blonda, röda eller grå hårstrån. Det innebär att resultatet uteblir om bulb från hårbotten inte är mörk. 

Är behandlingen smärtsam?
 

Candela GentleMax PRO är praktiskt taget smärtfri i jämförelse med andra lasermaskiner så som IPL och Diod. I mer känsliga områden så som bikini, ansikte, överläpp kan det kännas en aning mer än andra områden, observera dock att styrkan kan justeras och sänkas om man är väldigt känslig mot smärta (vid önskemål). För att få maximal komfort under behandlingen är lasern ihopkopplad med ett kylsystem som kyler ner området och som i sin tur ger en behagligare behandling en nästintill smärtfri behandling.

Vad ska jag tänka på efter min behandling?
 

Under 2-4 veckor efter behandling skall du undvika exponering i solen på dem behandlare områden, i annat fall så rekommenderar vi att du skyddar dig med  SPF 50 på dem behandlade områden. Efter behandlingen kan obehag och rodnad uppkomma. Detta är helt normalt och förväntas avta inom de kommande 24 timmarna.

bottom of page