pexels-shiny-diamond-3762408.jpg

Välkommen till My Clinic
 

Vi erbjuder tandblekning med kvalitet till rätt pris. My Clinic har erfarna injektionsbehandlare och experter med bred kompetens som jobbar med toppmodern utrustning för att du ska känna dig trygg. Vi har samarbete med specialister som vi remitterar till när behovet finns. My Clinic har öppet alla dagar för att du ska få en tid snabbt som passar dig bäst.

 
My-Clinic-transparent.png

Vi hjälper dig till ett vitare leende
 

En populär behandling hos My Clinic är tandblekning, då många eftersträvar en vitare nyans på tänderna. Vi har lång erfarenhet av tandblekning och arbetar med säkra metoder som ger naturtrogna och långvarande resultat.
För 1299 kronor bleker vi dina tänder tryggt och säkert med en välbeprövad metod.

Att bleka tänderna är en relativt vanlig behandling. Det är viktigt att välja en seriös aktör som vårdar tänderna väl eftersom blekningsmedel och behandlare påverkar resultatet, och tändernas hälsa.

Genom en enkel behandling kan du på bara några timmar bli av med missfärgningar. 

Tandblekningens resultat påverkas av tandens ursprungliga färgnyans och vilken typ av eventuella missfärgningar man har samt hur länge de suttit. Tandblekningens hållbarhet är beroende av faktorer som hur väl du sköter dina tänder efter blekningen men även tjockleken på emaljen samt dina personliga kost-, nikotin- och läkemedelsvanor. Tandblekningen påverkar inte plast- eller porslinslagningar, kronor eller fasader – endast den naturliga tandytan är mottaglig för preparatet i blekgelen.


Hur länge håller tandblekning?

Tandblekningens hållbarhet påverkas av yttre faktorer, exempelvis om du fortsätter snusa eller dricka kaffe efter behandlingen. För att fortsätta att hålla tänderna vita bör du minska tillfällen de utsätts för exempelvis livsmedel som missfärgar dem. Självklart spelar också din munhygien in. Vi brukar dock generellt prata om att en tandblekning håller i cirka två år.

Före & Efter Bilder
(Efter 1 tandblekning)

tänder 1.png
tänder2.PNG