Skinbooster

En Guide till Förbättrad Hud

Pris från 2500 kr

Information om Skinbooster behandling

Behandlingstid: från 30 min.

Stockholm

Vad är Skinbooster?

Skinbooster är en innovativ behandling som använder stabiliserad hyaluronsyra för att förbättra hudens struktur, elasticitet och fuktighet. Till skillnad från traditionella fillers sprider sig Skinbooster jämnt under huden för att stimulera kollagen- och elastinproduktionen, vilket resulterar i en föryngrande effekt.

 

Hur fungerar Skinbooster?

Det fungerar genom att ren hyaluronsyra injiceras i huden. Denna hyaluronsyra sprider sig och ökar hudens egen produktion av kollagen och elastin. Detta förbättrar hudens struktur och ger en naturligt lyftande effekt utan att skapa volym som traditionella fillers gör.

My Clinic skönhetsklinik

Hur länge varar effekten av Skinbooster?

Effekten kan vara mellan 6-9 månader, beroende på individuella faktorer som ålder, hudtyp och livsstil. För att bibehålla resultat rekommenderas uppföljande behandlingar varannan månad, med cirka fyra behandlingar. Därefter rekommenderas underhållsbehandling en gång per halvår.

Är Skinbooster säkert?

Ja, det är säkert och har minimala biverkningar. Skinbooster innehåller stabiliserad hyaluronsyra, ett naturligt förekommande ämne i kroppen. Vanliga biverkningar kan vara mild rodnad och svullnad vid injektionsstället, vilka vanligtvis försvinner inom ett par dagar.

Var kan jag göra Skinbooster i Stockholm?

På myclinic.nu erbjuder vi professionella behandlingar i Stockholm. Våra erfarna och kvalificerade behandlare ser till att du får den bästa behandlingen och de bästa resultaten. Besök oss på myclinic.nu för att boka en konsultation och ta reda på hur Skinbooster kan förbättra din hud.

 

Så här går det till vid en behandling

1. Tidsbokning: Du bokar en tid för en behandling hos oss genom Boka Direkt.

2. Konsultation: Vi håller konsultation innan ditt besök hos oss och  skräddarsyr en komplett analys på dig och för en personlig behandlingsplan.

3. Behandling: Våra experter utför behandlingen på dig

4. Återbesök: Efter behandlingen följer vi upp för att se till att allt känns bra och har gått som du tänkt dig.

Vanliga frågor om Skinbooster

Du kan boka din tid genom att klicka här

Priset för Skinbooster-behandlingar hos oss varierar beroende på behandlingsområde, omfattning och dina individuella behov. Generellt ligger kostnaden från 2500 SEK. Kontakta oss för en personlig konsultation och en exakt kostnadsuppskattning.

  • Du bör vara frisk under behandlingstillfället.
  • Informera din behandlare om eventuella medicinska tillstånd, allergier eller om du tar mediciner som kan påverka behandlingen.
  • Undvik att ta blodförtunnande mediciner, som aspirin och ibuprofen, samt kosttillskott som kan öka risken för blåmärken, såsom vitamin E och fiskolja, en vecka före behandlingen.
  • Lätt till måttlig svullnad vid injektionsstället är vanligt och kan vara i några timmar upp till ett par dagar.
  • Rodnad runt injektionsstället kan förekomma, vilket vanligtvis försvinner inom några timmar till en dag.
  • Små blåmärken kan bildas där nålen har gått in i huden. Dessa blåmärken är vanligen milda och försvinner inom några dagar.
  • Injektionsområdet kan vara ömt vid beröring under några dagar efter behandlingen.
  • Vissa patienter kan uppleva en kliande eller stickande känsla efter injektionen.
  • En mild till måttlig smärta eller obehag vid injektionsstället kan upplevas under eller efter behandlingen.
  • Även om hyaluronsyra är en naturlig substans som finns i kroppen, kan vissa individer ha en allergisk reaktion. Tecken på en allergisk reaktion kan inkludera svår svullnad, utslag eller andningssvårigheter och kräver omedelbar medicinsk uppmärksamhet.

 

För mer information eller för att boka en konsultation, besök oss på myclinic.nu.