Fillers i Kinderna

Vi strävar efter ett naturligt och fint resultat!

Pris från 3299 kr

Information om Fillers i Kinderna

Behandlingstid: 30 min.

Hållbarhet fillers i kinderna: 6-12 månader.

Stockholm

Fillers i kinderna

Fillers i kinderna är en behandling som innebär att man injicerar hyaluronsyra i specifika områden runt kindbenen för att skapa volym, definiera kindbenen och förbättra ansiktskonturerna.

Fillers kindben hållbarhet

Hållbarheten för fillers i kinderna varierar beroende på val av filler som används men också individuella faktorer som ämnesomsättning och livsstil. Generellt sett rekommenderar vi att i början av startfasen med fillers krävs regelbundna besök med kort varsel för en längre hållbarhet.

Är det säkert att använda fillers i kinderna?

Ja, fillers i kinderna är säkra när de genomförs av kvalificerade och erfarna behandlare. Hos oss använder vi endast godkända och högkvalitativa produkter för att säkerställa bästa möjliga resultat och säkerhet för våra kunder. Trots detta finns det alltid vissa risker, såsom svullnad, blåmärken och i sällsynta fall infektioner eller asymmetrier. Vi kommer informera dig på plats om eventuella biverkningar och ger råd om hur du bäst tar hand om området efter behandlingen för att minimera dessa risker.

Hur går behandlingen till?

I början av behandlingen kommer vi att diskutera dina önskemål och förväntningar för att kunna skräddarsy din behandling utifrån dina specifika förutsättningar och behov. Detta personliga tillvägagångssätt säkerställer att du får det bästa möjliga resultatet och en behandling som är anpassad just för dig.

Injektionen tar vanligtvis mellan 15 till 30 minuter och innebär minimalt obehag tack vare att de flesta fillers innehåller en bedövande substans.

Så här går det till vid en behandling

1. Tidsbokning: Du bokar en tid för en behandling hos oss genom Boka Direkt.

2. Konsultation: Vi håller konsultation innan ditt besök hos oss och  skräddarsyr en komplett analys på dig och för en personlig behandlingsplan.

3. Behandling: Våra experter utför behandlingen på dig

4. Återbesök: Efter behandlingen följer vi upp för att se till att allt känns bra och har gått som du tänkt dig.

Vanliga frågor om näskorrigering

Du kan boka din tid för konsultation genom att klicka här

Om du inte tidigare deltagit i en konsultation för estetisk injektionsbehandling, är det nödvändigt att boka en sådan. Efter mottagen information under konsultationen måste du invänta en betänketid på minst två dagar innan behandlingen kan genomföras. För återkommande behandlingar efter mer än sex månader är en ny konsultation obligatorisk, men ytterligare betänketid krävs inte.

Vanliga biverkningar som kan uppkomma är främst svullnad, rodnad och blåmärken vid eller runt injektionsområdet. Dessa är vanligtvis milda och försvinner inom några dagar. Allvarligare biverkningar är mycket sällsynta men kan inkludera infektion och allergiska reaktioner.

Priset för fillers i kinderna varierar beroende på mängden filler som används. 

Ja, fillers i kinderna kan ofta kombineras med andra estetiska behandlingar för att uppnå ett mer omfattande och föryngrande resultat. En vanlig kombinationsbehandling som rekommenderas är fillers i kinderna, så kallade ”midface”, som hjälper til att sammanställa ett resultat då kindben och midface är sammankopplade. För mer balans rekommenderar vi att kombinera dessa två behandlingar under samma tillfälle för en mer symmetrisk illusion. Man kan också kombinera kindbenen med muskelavslappnande läkemedel (toxinbehandling) i käkmusklerna för att uppnå en sträv konturering av ansiktet.

Återhämtningstiden efter fillers i kinderna är vanligtvis kort. De flesta patienter kan återgå till sina normala aktiviteter direkt efter behandlingen. Mild svullnad eller blåmärken kan uppstå men försvinner vanligtvis inom några dagar.

Du bör vara vid god hälsa vid behandlingstillfället. Informera din behandlare om eventuella medicinska tillstånd, allergier eller om du tar mediciner som kan påverka behandlingen.Undvik att ta blodförtunnande mediciner, som aspirin och ibuprofen, samt kosttillskott som kan öka risken för blåmärken, såsom vitamin E, fiskolja en vecka före behandlingen. Innan du genomgår en behandling med fillers är det viktigt att välja en kvalificerad och erfaren behandlare som du kan diskutera dina mål och förväntningar med. Se till att förstå de potentiella riskerna och biverkningarna.