Fillers för Sura Mungipor

Reducera sura mungipor

Pris från 3299 kr

Information om Fillers för sura mungipor

Behandlingstid: 30 min.

Hållbarhet fillers i mungipor: 6-12 månader.

Stockholm

Vad är fillers för sura mungipor?

Fillers för behandling av sura mungipor används för att lyfta och släta ut de nedåtgående linjerna vid mungiporna, vilket resulterar i ett mer positivt och ungdomligt utseende. Vi  använder hyaluronsyrabaserad fillers som effektivt fyller ut området och reducerar synligheten av dessa linjer. Denna metod är särskilt effektiv för att återställa volym och elasticitet i huden, vilket bidrar till en mer balanserad och föryngrad ansiktsprofil.

Hur länge varar effekten av fillers för sura mungipor?

Effekten av fillers för behandling av sura mungipor är hållbart mellan 6 till 12 månader, dock beroende på typen av filler som används, din livsstil och ämnesomsättning. Vi rekommenderar regelbundna behandlingar för att bibehålla resultaten och säkerställa ett långvarigt, naturligt utseende.

Före & Efter fillers käklinje.

Vad är fillers runt munnen?

Beroende på faktorer som ålder, genetik, viktuppgång/viktnedgång kan man många gånger uppleva att huden känns slapp och rynkig. Användningen av dermala fillers runt munnen är en effektiv metod för att fylla ut och jämna ut linjer och rynkor som uppstår kring munområdet, inklusive marionettlinjer och nasolabiala veck.

Hur fungerar fillers runt munnen?

Fillers injiceras i specifika områden runt munnen för att fylla ut rynkor, djupa veck samt återställa volymförlust. Fillers är populära för detta ändamål eftersom det ger ett naturligt resultat och stimulerar hudens egna fuktgivande egenskaper. Genom att injicera fillers anpassade för dessa områden kan man återskapa elasticitet och återfuktning i områden runt munnen.

Så här går det till vid en behandling

1. Tidsbokning: Du bokar en tid för en behandling hos oss genom Boka Direkt.

2. Konsultation: Vi håller konsultation innan ditt besök hos oss och  skräddarsyr en komplett analys på dig och för en personlig behandlingsplan.

3. Behandling: Våra experter utför behandlingen på dig

4. Återbesök: Efter behandlingen följer vi upp för att se till att allt känns bra och har gått som du tänkt dig.

Vanliga frågor om Fillers för sura mungipor

Du kan boka din tid för konsultation genom att klicka här

Om du inte tidigare deltagit i en konsultation för estetisk injektionsbehandling, är det nödvändigt att boka en sådan. Efter mottagen information under konsultationen måste du invänta en betänketid på minst två dagar innan behandlingen kan genomföras. För återkommande behandlingar efter mer än sex månader är en ny konsultation obligatorisk, men ytterligare betänketid krävs inte.

Ja, fillers runt munnen är säkra när det genomförs av en kvalificerad och erfaren behandlare. Vi har strikta säkerhetsprotokoll för att minimera risken för biverkningar men också åtgärder på plats vid svårare biverkningar.. Vanliga biverkningar inkluderar svullnad, rodnad och blåmärken vid injektionsstället. Dessa biverkningar är vanligtvis tillfälliga och avtar inom några dagar.

För att minska risken för blåmärken och säkerställa bästa möjliga resultat, finns det några viktiga åtgärder du kan vidta innan en behandling med fillers: – Undvik blodförtunnande medel: Det är rekommenderat att du undviker blodförtunnande medel, såsom aspirin eller ibuprofen, minst en vecka före din behandling. Dessa mediciner kan öka risken för blåmärken och blödning under behandlingen.

– Undvik smärtstillande mediciner: För bästa resultat bör du undvika smärtstillande mediciner en vecka innan din planerade behandling. Vissa smärtstillande medel kan påverka kroppens förmåga att koagulera och öka risken för blåmärken.

– Undvik Omega 3-tillskott: Omega 3-tillskott kan också öka risken för blåmärken. Det är därför bäst att undvika dem två veckor innan din behandling.

– Undvik alkoholintag: För att minimera risken för komplikationer bör du undvika alkohol minst 24 timmar före ditt besök. Alkohol kan påverka blodkärlen och öka risken för blåmärken och svullnad under behandlingen.

Genom att följa dessa riktlinjer kan du hjälpa till att säkerställa att din fillerbehandling blir så smidig och framgångsrik som möjligt.

Det finns flera metoder för att minska rynkor runt munnen, inklusive fillers, rynkbehandlingar, kemiska peelingar, laserbehandlingar och microneedling. Fillers är en av de mest populära metoderna eftersom de ger omedelbara resultat med minimal återhämtningstid. På MyClinic erbjuder vi en rad behandlingar som kan anpassas efter dina specifika behov.

Det finns flera olika behandlingar för att reducera rynkor runt munnen, bland annat injektioner med fillers, behandling med toxin, kemiska peelingar, laserbehandlingar och microneedling. Fillers är en av de mest populära behandlingarna på grund av deras förmåga att ge omedelbara resultat med minimal återhämtningstid. Det är även vanligt att kombinera dessa olika behandlingar samtidigt beroende på dina individuella förutsättningar för att uppnå optimala resultat.

– Undvik att röra vid eller massera det behandlade området under de första 6-12 timmarna efter behandlingen. Det hjälper till att undvika migration av fillern och minimerar riskerna för ojämnheter.

– Undvik alkohol och blodförtunnande mediciner som aspirin och ibuprofen, eftersom de kan öka risken för blödningar under de första dagarna efter behandlingen. Dessa ämnen kan också öka risken för blåmärken.

– Undvik ansträngande fysisk aktivitet under de första 24-48 timmarna efter behandlingen. Ökad blodcirkulation kan öka risken för blåmärken och förflyttning av filler materialet.

– Undvik överdrivet minspel de första 12 timmarna efter ditt besök då det tar ett par timmar för fillern att anpassa sig i vävnaden i det injicerade området.

– Undvik värme och sol exponering: Undvik att utsätta det behandlade området för direkt solljus och värme (t.ex. solarium eller bastu) de första dagarna efter behandlingen, då det kan öka svullnad och rodnad.

– Använd solskydd: Om du utsätter dig för sol och värme efter att ha återhämtat dig från initiala biverkningar, använd solskyddsfaktor på det behandlade området för att skydda huden.

– Ha realistiska förväntningar: Resultaten av en fillerbehandling kan vara synliga omgående, men det tar några dagar till ungefär en vecka innan svullnad och eventuella biverkningar avtar helt. Ge dig själv tid att se de slutliga resultaten.

Resultaten av fillers syns vanligtvis omedelbart efter behandlingen, medan effekten av till exempel toxin behandlingen kan ta upp till två veckor att bli fullt synlig. Andra behandlingar, såsom kemisk peeling och laser, kan ta flera veckor att ge synliga resultat eftersom de stimulerar hudens förnyelseprocess.