Kemisk peeling Stockholm

Kemisk peeling är en behandlingsmetod där en lösning appliceras på huden för att avlägsna döda hudceller och stimulera produktionen av nya, friskare hudceller.

Pris från 1299 kr

Information om Kemisk peeling

Behandlingstid: 25-40 min.

Stockholm

Vilka hudproblem kan kemisk peeling behandla?

Kemisk peeling kan behandla en rad olika hudproblem, inklusive acne, pigmentfläckar, ojämn hudton, åldersfläckar, fina linjer, rynkor och solskador. Vi  erbjuder skräddarsydda kemiska peelingar för att passa olika hudtyper och specifika problemområden.

My Clinic skönhetsklinik

Hur fungerar kemisk peeling?

En lösning med olika syror appliceras på huden, vilket orsakar en kontrollerad avskalning av det yttersta hudlagret. Detta främjar regenerering av nya hudceller och förbättrar hudens utseende och textur.

Är kemisk peeling säker?

Ja, kemisk peeling är en säker behandling när den utförs av en utbildad och erfaren hudterapeut. Vi erbjuder säker och effektiv kemisk peeling. Det är viktigt att följa eftervårds instruktioner noggrant för att minimera risken för komplikationer.

Hur många behandlingar behövs för att se resultat?

Antalet behandlingar beror på hudens tillstånd och de specifika problem som behandlas. Vanligtvis krävs kurbehandling, ofta 3-6 sessioner med några veckors mellanrum, för att uppnå optimala resultat.

Så här går det till vid en behandling

1. Tidsbokning: Du bokar en tid för en behandling hos oss genom Boka Direkt.

2. Konsultation: Vi håller konsultation innan ditt besök hos oss och  skräddarsyr en komplett analys på dig och för en personlig behandlingsplan.

3. Behandling: Våra experter utför behandlingen på dig

4. Återbesök: Efter behandlingen följer vi upp för att se till att allt känns bra och har gått som du tänkt dig.

Vanliga frågor om Kemisk Peeling

Du kan boka din tid för konsultation genom att klicka här

Under behandlingen appliceras den kemiska lösningen på huden och får verka i några minuter. Du kan uppleva en lätt stickande känsla. Efter behandlingen kan huden vara rodnad och fjälla lätt, men detta avtar vanligtvis inom några dagar.

Ja, det finns olika typer av kemisk peeling, från milda peelingar som AHA (alfahydroxisyra) till starkare peelingar som TCA (triklorättiksyra) och fenolpeelingar. Valet av peeling beror på hudtypen och det specifika hudproblemet som behandlas.

Priset för kemisk peeling hos oss i Stockholm är från 1299kr, men det beror på vilken typ av peeling som används. Vi erbjuder också paketpriser för flera behandlingar.

Återhämtningstiden beror på styrkan av peelingen. Lätta peelings behandlingar har minimal återhämtningstid, medan starkare peelingar kan kräva några dagar till en vecka för fullständig återhämtning. Hos oss får du ofta detaljerade eftervårds instruktioner för att säkerställa en smidig återhämtning.

Ja, kemisk peeling kan ofta kombineras med andra estetiska behandlingar som microneedling, laserbehandlingar och fillers för att maximera resultaten och förbättra hudens utseende ytterligare. Vi erbjuder även kombinationsbehandlingar för att ge bästa möjliga resultat.

Vanliga biverkningar inkluderar rodnad, fjällning och en viss känslighet i huden. Allvarligare biverkningar är sällsynta men kan inkludera infektion eller pigmentförändringar.