top of page

Läppförstoring

På My Clinic strävar vi efter ett naturligt och fint resultat!

Vi på MyClinic ser till att du får mycket mer än bara stora läppar! Det krävs erfarenhet och skicklighet inom estetik för att du ska få ett naturligt resultat utifrån dina önskemål.

 

När du kommer till oss kommer våra legitimerade och erfarna sjuksköterskor att undersöka dina läppar och diskutera dina önskemål och se vilka specifika förutsättningar just du har som person för att uppnå ditt önskade resultat.

Före- och Efter

Vi skräddarsyr behandlingar efter kundens önskemål. På My Clinic använder vi oss av de bästa HA-fillers som finns ute på marknaden. Med förnyad kunskap om de senaste teknikerna kan vi ge dem bästa behandlingarna till våra kunder. Du kan alltid boka kostnadsfri konsultation för att lära dig mer om våra behandlingar och välja det som passar dig bäst. Hos oss är du i trygga händer!

Så här går det till
   vid en behandling

1. Tidsbokning

Du bokar en tid för en behandling hos oss genom Boka Direkt.

2. Konsultation

Vi håller konsultation innan ditt besök hos oss och  skräddarsyr en komplett analys på dig och för en personlig behandlingsplan.

3. Behandling

Våra experter utför behandlingen på dig

4. Återbesök

Efter behandlingen följer vi upp för att se till att allt känns bra och har gått som du tänkt dig.

Vanliga Frågor & Svar

Hur bokar jag konsultation?

Du kan boka din tid för konsultation genom att klicka här

Hur lång tid tar en läppförstoring?

Själva behandlingen tar cirka 5-10 minuter. Med en individuellt anpassad  konsultation och övriga förberedelser kan du räkna med att ett besök tar cirka 30-45 minuter.

Vad ska man tänka på efter en behandling med filler?

Under 12 timmar efter behandling ska du undvika överdrivet minspel, ta på det behandlade området, dricka alkohol och använda makeup. Under två veckor efter behandling ska du försöka att undvika extrem exponering i solen, UV-ljus, minusgrader och bas­tubad. Det är rekommenderad att undvika ansträngande aktiviteter eller träning i upp till 24 timmar och att undvika att massera det behandlade området.

Hur länge varar en läppförstoring?

Läpparna har en snabbare förmåga att bryta ner sig själv till skillnad än andra delar av ansiktet och det krävs oftast en uppbyggnadsfas för att nå önskad resultat. Det är också just därför vi anpassar oss utifrån dina förutsättningar och önskemål. Uppbyggnadsfasen kräver oftast 2-3 behandlingar. Rekommendationen är  påfyllning en till två månader efter första besöket för att uppnå ett långvarigt och naturligt resultat. 

Vad ska man tänka på inför en behandling med filler?

Undvik blodförtunnande medel för att minska risken för blåmärken. Undvik smärtstillande mediciner en vecka innan behandling. Undvik även Omega 3 två veckor och alkohol minst
24 h innan ditt besök. 

bottom of page