Hud & Injektion hos My Clinic

Förfina ditt utseende och föryngra din hy

Skrolla ner...

Fillers

Vad är fillers?

Fillers fyller ut och formar huden inifrån och gelen som används innehåller ämnen som liknar kroppens egen hyaluronsyra, vilket binder fukt och skapar spänst i huden. 

 

Behandlingar med fillers fungerar också effektivt för att skulptera och konturera områden i ansiktet men även för att motverka ålderstecken och släta ut huden på önskade platser.

Behandlingar med filler är effektivt mot

Fillers är effektivt mot rynkor och linjer i ansiktet, mörka ringar under ögonen (tear trough), utfyllnad och konturering av kindben, käklinje och kinder, läppförstoring och läppkonturering samt korrigering av acneärr.

fillers.jpg
Så går en behandling till

Vi börjar med att lägga en bedövning som är anpassad för din typ av filler-behandling och i de flesta av fallen räcker det med en bedövningskräm. 

 

En av våra certifierade behandlare injicerar därefter filler strax under huden vid önskat område för att skapa volym, förbättra hudens kvalitet och struktur eller skapa nya konturer. 

 

För att säkerställa så hög standard det bara går, använder vi oss av marknadens populära och kvalitetssäkrade varumärken samt produkter.

 

Rynkbehandling

Vid behandling av rynkor används ett muskelavslappnande medel, som gör att nervimpulser till ansiktsmusklerna hindras och rynkor slätas ut. Metoden är välbeprövad och ger mycket goda resultat för utjämning av rynkor, veck och fina linjer. Det kan också användas vid besvärande arm- och handsvettningar samt migrän.

rynkbehandling.jpg
Rynkbehandlingen är effektiv mot

Rynkor och veck i pannan (argrynkan), linjer i yttre ögonvrån (kråksparkar), neddragna mungipor, rynkor på halsen, arm- och handsvettningar samt migrän.

Anti-rynkbehandling – Hur går det till?

Innan behandlingen diskuterar du tillsammans med din injektionsbehandlare dina förväntningar, önskemål samt förutsättningar. Vi börjar med att ta bilder för din personliga journal där du får spänna den ansiktsmuskulatur vi ska behandla.

Behövs det bedövning?

En rynkbehandling går oftast fint utan bedövning då kanylen som används är väldigt tunn och fin. Muskelavslappnande medel injiceras i de muskler som din injektionsbehandlare har märkt ut.

När ser man resultat?

Inom 2 veckor bör du se det slutgiltiga resultatet.

 

Microneedling

Vad är microneedling?

Microneedling är en populär metod som passar för att behandla många olika hudproblem. Behandlingen går ut på att orsaka en kontrollerad skada i huden för att trigga igång den naturliga reparationsprocessen. Då sätter nämligen produktionen av kollagen fart, ett av hudens allra viktigaste proteiner och hudens struktur och kondition förbättras.

Varför Microneedling?

12 tunna medicinska engångsnålar hjälper till att slussa ned uppbyggande och näringsrika serum i huden. På ett smärtfritt och effektivt sätt skapas tusentals mikrokanaler ner i din hy för nålarna att arbeta i. Resultatet blir jämnt, och eftersom kanalerna är så minimala reduceras smärtan till i princip obefintliga nivåer.

När de små hålen skapas sätter hudens naturliga reparationsprocess igång och huden förbättrar själv sin spänst, lyster och kondition.

 

Vi rekommenderar alltid att starta med en kostnadsfri konsultation för att gå igenom dina önskemål och skapa en individuell behandlingsplan för din problemhy. Vanligtvis behövs en kur på 3-6 behandlingar men det beror lite på hudens kondition och tillstånd. Varje enskild behandling varar i ca 60 minuter. Vi rekommenderar att genomgå behandling med 2-8 veckors mellanrum. Tiden skiljer sig lite beroende på vad din personliga behandlingsplan säger

micro.jpg
Microneedling behandlar:
  • Huduppstramning

  • Fina linjer och rynkor

  • Stora porer

  • Keratosis Pilaris

  • Pigmenteringar

  • Acneärr